esheets

Wat komt er kijken bij het verhuizen naar een ander bedrijfspand?

De laatste jaren zijn veel Nederlandse bedrijven enorm hard gegroeid. De omzet is gestegen en ook zijn er meer werknemers in dienst bij Nederlandse bedrijven. Mocht je ook een bedrijf hebben dat zeer hard gegroeid is, dan kan het soms nodig zijn om te verhuizen naar een ander bedrijfspand. Het is en blijft namelijk belangrijk dat je bedrijf kan blijven groeien. Wanneer je gaat verhuizen naar een ander bedrijfspand, dan zijn er enkele zaken die daarbij komen kijken. Wil je weten welke zaken dit zijn? Dan is het aan te raden om dit artikel eens te lezen. 

Het verhuizen van de afvalcontainers

Een van de belangrijkste zaken waar je rekening mee moet houden als je gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand, is dat de afvalcontainers ook verhuisd moeten worden. Het is en blijft namelijk erg belangrijk dat afval op de juiste manier verzameld word, zodat het uiteindelijk ook gerecycled kan worden door een afvalverwerker. Mocht het verhuizen van de afvalcontainers geen mogelijkheid zijn, dan is het altijd een optie om een nieuw contract aan te gaan. Het is dan wel zo verstandig om de website van vergelijkjeafval Rotterdam eens te bezoeken. Je kunt daar eenvoudig achterhalen welk bedrijf het goedkoopst is, maar ook welk bedrijf het beste past bij je eigen bedrijf. 

Het inrichten van het bedrijfspand

Wanneer je bedrijf gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand, dan zal heel het bedrijfspand ook weer ingericht moeten worden. Dit is erg vervelend werk, maar het moet wel op de juiste manier gebeuren. Het is namelijk erg belangrijk dat je werknemers zo snel mogelijk aan het werk kunnen gaan en niet op de vloer hoeven te werken. Mocht je het inrichten van een bedrijfspand ook erg moeilijk vinden, dan kun je dit werk altijd uitbesteden aan een specialist. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een interieurontwerper. Houd er wel rekening mee dat dit best prijzig kan zijn. 

Het opleveren van het oude pand

Indien je het nieuwe bedrijfspand hebt ingericht en ook de afvalcontainers verhuisd hebt, is een van de laatste stappen die je moet zetten, het opleveren van het oude pand. Het is erg belangrijk om het gehele pand grondig schoon te maken, want dit wordt gewaardeerd door de verhuurder van het bedrijfspand. Het schoonmaken van een bedrijfspand kan erg veel tijd kosten en is ook zeer vervelend werk. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om het schoonmaken van een bedrijfspand uit te besteden aan een schoonmaakbedrijf.