esheets

Internet storingen

Internet storingen

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een internet storing is. Wel zie je dit veel minder dan een paar jaar geleden. Toen had je heel erg vaak een internet storing, vooral in Nederland heb je dit bijna nooit meer. Dit komt omdat het allemaal goed is geregeld op dit moment. Mocht het wel voorkomen dat er een internet storing is, dan wordt dit heel erg vaak snel opgelost. Als er een internet storing is dan heeft dit vooral invloed op de wifi bij mensen thuis of op kantoren. Vaak kun je dan nog wel op de 4g of 5g blijven doen wat je deed. Dit is dan data die je gebruikt en die je moet hebben afgesloten bij een telefoonprovider. Dit kun je met 4g en nu zelfs 5g, 5g is op dit moment nog heel erg nieuw.

De meeste telefoons hebben dus een 4g verbinding, ook is 3g nog mogelijk. Naast de verschillende g’s heb je ook nog een E verbinding. Dit is als je heel erg slecht bereik hebt op dat moment. Het laden van iets gaat dus heel erg sloom als je dit hebt. Hoe hoger de g hoe sneller de verbinding is. Dit is in de afgelopen jaren wel heel erg verbeterd als je kijkt naar de snelheid van de data.

 

business-businessman-outdoor-with-laptop-young-caucasian-male-business-person-eyeglasses-notebook_t20_7Wxwl4

Bijna nooit meer internet storingen

Eerst had je namelijk alleen maar 3g en kon je hier alles mee. Nu met de 5g gaat alles vele malen sneller dit vinden heel erg veel mensen erg fijn. Alleen je kunt niet met elke telefoon op 5g, je moet hier dus wel een van de nieuwste telefoons voor hebben. Dit is heel erg slim van de makers van de telefoons natuurlijk. Zo gaan veel meer mensen een nieuwe telefoon kopen om van 5g gebruik te maken. Je hebt bij alle telefoonproviders verschillende abonnementen, zo kun je ervoor kiezen om onbeperkt mb te kiezen. Mb is het geen hoeveel je van iets hebt, dit gebruik je dus bij 4g of 5g. Alleen het kan natuurlijk ook voorkomen dat dit op is of dat je over je limiet heen gaat. Dit moet je altijd proberen te voorkomen, als je over je limiet gaat betaal je vaak veel meer dan normaal. Veel mensen hebben dit niet door en zien het pas als de rekening komt. Dan ben je helaas te laat en zul je het moeten betalen. Deze rekeningen kunnen hoog oplopen als je er ver overheen gaat. Daarom is het oppassen met deze filmpjes kijken op de data het kan namelijk heel erg hard gaan.

MEER TE WETEN KOMEN

Informatica

Zeekabels