U wilt zelf uw website onderhouden ?

Het CMS van Esheets waarmee wij uw website hebben gemaakt en u uw website kunt onderhouden lijkt niet alleen veel op Excel maar u kunt ook zeer eenvoudig uw Excel spreadsheet uploaden naar uw website of de op uw website ingevoerde gegevens downloaden naar Excel.
Hierdoor beschikt u over een grote mate van flexibiliteit bij het onderhouden van uw catalogus, het hergebruiken van uw klantenbestand of het afhandelen van uw bestellingen.
Daarnaast ziet u in ons CMS bijvoorbeeld ook wat u heeft omgezet, hoeveel BTW u moet afdragen en kunt u er zelfs een factuur mee maken. En dat zal het succes van uw webshop of webwinkel zeker ten goede komen.

Omdat er met ons CMS zeer veel mogelijk is dient u er wel verantwoordelijk mee om te gaan.
Met ons CMS kunt u niet alleen uw gegevens wijzigen maar ook de layout en het functionele gedrag van uw website en dat is niet zonder risico.
U dient dus over voldoende computer affiniteit te beschikken wanneer u zelf met het onderhoud van uw website aan de slag gaat.

Om u een indruk te geven van de kracht van ons CMS hebben wij onderstaande demonstratiefilm gemaakt waarin wij u laten zien hoe wij binnen een kwartier de webshop van Mijn Bloemist ombouwen tot een webwinkel waarmee u tweedehands meubels kunt verkopen.
U zult zien dat de functionele structuur van uw website wordt vastgelegd in slechts vier structuurtabellen.
Samen met enkele afspraken over naamgeving zorgen deze structuurtabellen er voor dat uw website tot leven komt.
De overige tabellen bevatten de content van uw website.

Wij wensen u veel kijkplezier.

U heeft een recentere versie van Adobe Flash Player nodig om de film af te spelen. U kunt de meest recente versie hier downloaden downloading here.

     
© esheets webdesign